INFO & BOEKINGEN
06 – 23 04 67 72
 

Home | Nieuwsberichten | Fotoshoot in box

Fotoshoot in box

Vanaf nu te boeken voor maar 75 euro!! “In the box” Fotoshoot!! De grote witte box is perfect voor een ongedwongen fotoshoot. In een box van 1,20 m bij 1,20 m kun je de gekste- stoerste- liefste poses uitproberen en hier maak ik dan een mooie collage van!

Elke sessie is uniek! Elk persoon, ouders, kinderen, vrienden en zelfs huisdieren kunnen een plek in de collage krijgen zoals je dit zelf bedacht hebt!

Neem contact met mij op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

in de box

Nieuw: sneeuwpop pakje

Dit geweldig leuke pakje is aan onze garderobe met leuke kinderkleding toegevoegd. Leuk om uw kindje helemaal in de winter en feest sfeer te laten fotograferen als sneeuwpop. Het pakje is handgemaakt door Maki Art. Zij maken de leukste kleding voor baby’s en kinderen, stuk voor stuk handgemaakt.

  

 

Kerst & winter fotoshoot voor kids

Wil je sfeervolle foto’s van je kind laten maken voor de komende feestdagen. Geef je dan op voor de jaarlijkse fotoshoot, waar we de mooie foto’s maken. Leuk voor jezelf, maar ook om te gebruiken op een uitnodiging of kerstwens die je wilt versturen aan je vrienden en familie.

Op zaterdag organiseer ik een  kerst&winter shoot voor kinderen een baby’s. U kunt de leukste outfits en accessoires kiezen in onze studio om de uw kind er geweldig uit te laten zien voor de feestdagen. De kosten voor een reportage bedragen 65 euro en u krijgt de foto’s digitaal mee en 1 grote afdruk op hoogglans papier (40×60)  Schrijf je in via onderstaand formulier.

disclaimer     privacy policy

© Copyright 2018  Priscilla Bouwman  •  Risign productie