INFO & BOEKINGEN
06 – 23 04 67 72
 

Baby & kinderfotografie

Home | foto's | Baby & kinderfotografie

Baby & kinderfotografie

Wil je graag je baby of kind(je) mooi op de foto hebben? Kom dan langs in mijn studio. Ik maak de leuke en originele foto’s van je baby of kinderen die ouder zijn. Alleen of samen met broertjes of zusjes. In onze garderobe kun je kiezen uit leuke kleding en accessoires.Ik heb zelf kinderen en door mijn ervaring als fotografe weet ik kinderen op hun gemak te stellen van kinderen. Vaak hebben kleintjes helemaal geen zin om te poseren voor foto’s, maar dat komt helemaal goed.

In de studio of buiten

Ik maak foto’s van kinderen in alle leeftijdsgroepen, van pasgeborene tot pubers. In eigen kleding of verkleedt. Je kunt kiezen voor een reportage in de studio of op een buitenlocatie. Voor baby’s is het mogelijk om een speciale fotoreportage te maken in een echte melkbad. Voor de kleintjes die al kunnen zitten is een ‘cakesmash’ fotoshoot erg leuk om te fotograferen. De kinderen staan centraal en krijgen alle aandacht van mij. De fotosessies gaan alleen op afspraak, zodat er alle tijd is om een mooie fotoserie te maken van je kind.

Baby & kinderfotografie in thema of met accessoires

Je kunt ook voor een speciaal thema kiezen om de foto’s nog persoonlijker te maken. Sport, spel of foto’s in een bepaalde stijl, het is allemaal mogelijk. We beschikken over een leuke garderobe met bijzondere handgemaakte pakjes en kleding. Ook kan ik foto’s maken met een neutrale achtergrond, zodat er later een leuke achtergrond kan worden geplaatst op de foto door nabewerking. Ik kan ook een leuke uitnodiging maken met de foto’s voor een verjaardag, communie of andere feestelijke gelegenheid.

Broertjes, zusjes en de huisdieren

Wil je broertjes en zusjes samen op de foto? Of je kind met zijn geliefde huisdier. Ik maak dan een leuke fotoserie in de studio of buiten. Dat zijn hele leuke cadeautjes voor opa’s en oma’s en een blijvende herinnering later. Ik kan de foto’s op ieder gewenst formaat laten afdrukken zodat je deze kunt inlijsten. je krijgt de foto’s digitaal op een usb stick om er bijvoorbeeld een leuk fotoalbum mee te maken.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-50594371-76');