INFO & BOEKINGEN
06 – 23 04 67 72
 

Home | foto's | Bruiloft fotografie

Bruiloft fotografie

Hallo aanstaand bruidspaar. Ik ben een enthousiaste fotograaf met heel passie voor mijn werk. Ik vind het dan ook het heel leuk om jullie bruiloftsreportages te mogen maken. Ik fotografeer alle emotionele en mooie gebeurtenissen op deze bijzondere dag en maak hier een prachtige reportage van. Jullie dag, jullie verhaal en de mooiste herinneringen.

Eerst kennismaken

Op de trouwdag ben ik het grootste gedeelte van de dag en avond in jullie direct aanwezigheid. Het is daarom van belang dat we eerst kennismaken met elkaar. Ik wil graag weten wat jullie leuk vinden en hoe jullie en welke ideeën jullie hebben. En natuurlijk is het heel fijn als we een klik hebben met elkaar. Ik ben zelf ook getouwd en ik weet hoe belangrijk het is om weten dat alles goed is voorbereid. Ik ben heel makkelijk in de omgang en maak graag een gezellig praatje met jullie gasten.

Samen de locatie kiezen

De fotoreportage is een van de belangrijkste gebeurtenissen op jullie trouwdag. Samen bekijken we dus heel goed naar locaties die bij jullie passen. De juiste locatie geeft tenslotte de sfeer en de uitstraling aan de foto’s. Ook kijken we samen naar de  stijl van de foto’s. Ik maak op basis voor jullie wensen en schema een fotoplan met een planning, die we later bespreken. Het is mogelijk om samen eerst enkele locaties met elkaar te bezoeken. We houden vooraf rekening met alternatieve locaties indien de weersomstandigheden dit verlangen. En denk eens na of je met accessoires (champagne, ballonnen, confetti etc.) of persoonlijke items op de foto wilt.

Bepaal je momenten

Van het eerste moment tot de afsluiting kan ik jullie mooiste momenten vastleggen. Foto’s samen, met vrienden en familie. Jullie bepalen welke delen van de dag of avond jullie willen vastleggen. Mooie geposeerde foto’s van julllie in daglicht voor een zacht effect en sfeerfoto’s van de dagdelen voor een compleet fotoboek. Ik ben op de grote dag minimaal 6 uur en maximaal 10 uur aanwezig om jullie verhaal in beeld te brengen. Ik biedt 3 verschillende pakketten aan voor bruiloftsfotografie. Bekijk hier de prijslijst

De reportage

Na de bruiloft selecteer ik de mooiste foto’s die in de reportage komen. Alle foto’s worden bewerkt voor het allerbeste resultaat. Jullie ontvangen tussen de 150 en 250 foto’s (afhankelijk van gekozen pakket) digitaal op een usb stick en een ‘love shoot’ . De foto’s kunnen worden gebruikt om af te drukken op papier of om zelf een digitaal album samen te stellen. Als jullie willen kan ik dit voor album voor jullie samenstellen.

6 uur – 150-200 foto’s

8 uur – 200-250 foto’s

10 uur > 250 foto’s