INFO & BOEKINGEN
06 – 23 04 67 72
 

Geboorte fotografie

Home | foto's | Geboorte fotografie

Geboorte fotografie

Jullie bevalling op een esthetische wijze in beeld? Ik maak van jullie bevalling een prachtige reportage. Foto’s die een van de meest ingrijpende en emotionele momenten van het leven vastleggen. Vol emoties, liefde, pijn, geluk en het absolute hoogtepunt de eerste omarming van je kindje. Prachtige herinneringen in beeld gebracht voor nu en later.

Een blijvende herinnering voor altijd

Veel vrouwen ervaren de bevalling als een versnelde film, een roes vol emoties. Het is dus fijn als je op een later moment eens rustig de foto’s kunt van het hele geboorteverhaal kunt terugzien. Herinneringen worden zichtbaar en het geboorteverhaal is ook leuk voor het kind als het groot genoeg is om de foto’s te zien. Ik ben onopvallend aanwezig en maak de foto’s van jouw en je partner op esthetische wijze.

Vrijblijvend kennismaken

Een bevalling is een persoonlijk en intiem moment voor jouw en je partner. Om dit moment niet te verstoren is het belangrijk dat er sprake is van wederzijds vertrouwen tussen jullie en mij als fotograaf. Ik heb zelf ook kinderen, dus weet wat jullie te wachten staat en kan dit goed toepassen in mijn werk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en de praktische zaken. Jullie kunnen hierna zelf bepalen of jullie mij als fotograaf bij deze dag willen hebben.

24/7 standby

Ik ben vanaf de 38e week dag en nacht voor jullie beschikbaar. Op de dag dat de geboorte zich aankondigt, houden jullie mij op de hoogte zodat ik de tijd heb om bij 5 cm ontsluiting aanwezig te zijn. Vanaf dat moment blijf ik tot 2 uur na de geboorte aanwezig, ongeacht de duur van de bevalling. Ik kan ook de momenten vastleggen van de eerste ontmoeting van jullie vrienden en familie met jullie kindje. In dat geval kom ik op een later tijdstip naar de locatie waar dit plaatsvindt.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-50594371-76');