INFO & BOEKINGEN
06 – 23 04 67 72
 

Home | algemeen | Passie voor fotografie

Passie voor fotografie

Mijn naam is Priscilla Bouwman Dissel en ik ben 35 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam maar inmiddels woon ik samen met mijn man en 3 kinderen in Emmeloord. Fotografie was altijd al een hobby. Helemaal na de geboorte van mijn kinderen.

Want zeg nou zelf.. welke foto’s zijn er nou mooier als die van je eigen kinderen? Ik heb een opleiding gedaan aan de fotovakschool in Apeldoorn en sinds maart 2018 heb ik mijn eigen fotostudio welke op dit moment zo goed als af is. Naast mijn liefde voor fotografie, houd ik ook erg van Taekwon-Do, creatief bezig zijn (kleding maken en bedrukken), goede films en documentaires, zwemmen, winkelen en koken.

Ik richt mij vooral op bevalling-, zwangeren- en kinderfotografie, maar natuurlijk sta ik open voor diverse opdrachten. Neem gerust contact met mij op voor vragen, ik beantwoord deze graag!

Groetjes,

Priscilla

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-50594371-76');