INFO & BOEKINGEN
06 – 23 04 67 72
 

Zwangerschapsfotografie

Home | foto's | Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Ben je in verwachting van een baby wil je deze unieke gebeurtenis voor altijd vastleggen? Ik maak van jouw een prachtige fotoreportage van je zwangerschap.

Jij en je zwangerschap

Ik heb mijzelf de afgelopen jaren toegelegd op zwangerschapsfotografie en het fotograferen van alle momenten rondom de geboorte van een kind, van zwangerschap tot aan de bevalling en daarna. Je kunt er voor kiezen om meerdere momenten in de periode van de zwangerschap vast te leggen, waardoor er een mooie reportage ontstaat waar de voortgang van je zwangerschap goed zichtbaar is.

In de studio of buiten op locatie

Je kunt ervoor kiezen om de foto’s buiten te maken of bij mij in de studio. Of een combinatie fotoshoot. We starten dan in de studio en gaan daarna naar een buitenlocatie die bij jouw past. Het is ook mogelijk om samen met je partner gefotografeerd te worden bij jullie thuis, in de studio of buiten. Ik kan foto’s maken in verschillende stylen en je wellicht vind je het leuk om met leuke of persoonlijke accessoires op de foto te gaan. Heb je zelf leuke ideeën of bijzondere wensen, laat het me weten.

Combineer zwangerschapsfotografie met de bevalling

Indien je wilt kan ik ook bij de bevalling aanwezig zijn om dit in beeld te brengen. Er ontstaat dan een totaalreportage van alle periodes tijdens je zwangerschap, van begin tot eind. Foto’s van jezelf tijdens je zwangerschap en de daaropvolgende bevalling maar ook de eerste kennismaking met je vrienden of familie. Emotionele momenten die voor altijd op een mooie en esthetische wijze zijn vastgelegd. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw zwangerschapsfotografie.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-50594371-76');